Bug 9402 - lib/addns doesn't work samba4 with a bind9 server
lib/addns doesn't work samba4 with a bind9 server
Status: RESOLVED FIXED
Product: Samba 4.0
Classification: Unclassified
Component: Other
4.0.0rc4
All All
: P5 normal
: ---
Assigned To: Karolin Seeger
Samba QA Contact
:
Depends on:
Blocks: 8622
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-11-15 11:05 UTC by Stefan Metzmacher
Modified: 2012-11-16 10:19 UTC (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments
Patches for v4-0-test (3.70 KB, patch)
2012-11-15 11:05 UTC, Stefan Metzmacher
abartlet: review+
Details
Patches for v3-6-test (2.51 KB, patch)
2012-11-15 11:10 UTC, Stefan Metzmacher
abartlet: review+
Details
Patches for v3-5-test (2.59 KB, patch)
2012-11-15 11:10 UTC, Stefan Metzmacher
abartlet: review+
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Stefan Metzmacher 2012-11-15 11:05:26 UTC
Created attachment 8201 [details]
Patches for v4-0-test

lib/addns doesn't work samba4 with a bind9 server.

See:
https://lists.samba.org/archive/samba-technical/2012-November/thread.html#88580

This is maybe related to
https://bugzilla.samba.org/show_bug.cgi?id=7466
https://bugzilla.samba.org/show_bug.cgi?id=7458

A bind9 server doesn't send an additional record with a signature,
as we're not checking the signature, we should not expect it.
Comment 1 Stefan Metzmacher 2012-11-15 11:10:17 UTC
Created attachment 8202 [details]
Patches for v3-6-test
Comment 2 Stefan Metzmacher 2012-11-15 11:10:52 UTC
Created attachment 8203 [details]
Patches for v3-5-test
Comment 3 Stefan Metzmacher 2012-11-16 07:58:40 UTC
Karolin, please pick for the releases
Comment 4 Karolin Seeger 2012-11-16 08:12:02 UTC
Pushed to v3-5-test, v3-6-test and autobuild-v4-0-test.
Comment 5 Karolin Seeger 2012-11-16 10:19:36 UTC
Pushed to v4-0-test.
Closing out bug report.

Thanks!