Bug 351 - smbmount fail to translate Oslash and oslash
smbmount fail to translate Oslash and oslash
Product: Samba 3.0
Classification: Unclassified
Component: Extended Characters
All Linux
: P3 normal
: none
Assigned To: Alexander Bokovoy
: 352 (view as bug list)
Depends on:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-08-26 06:03 UTC by Bent Vangli
Modified: 2005-11-14 09:31 UTC (History)
0 users

See Also:


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Bent Vangli 2003-08-26 06:03:58 UTC
When mounting a NT filesystem using cp850, Oslash and oslash doesnt convert to 
correct utf8 character. Insted its translated to O and o. I am using a RedHat 
9.0 with samba compiled from source. The other special norwegian characters 
work fine (Aring, aring, AE and ae)

With very best regards

Bent Vangli
Comment 1 Gerald (Jerry) Carter 2003-08-27 12:57:22 UTC
*** Bug 352 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Bent Vangli 2003-09-02 04:28:42 UTC
This bug seems also to be a duplicate of bug #150. Seems to be fixed in Samba 

Bent Vangli
Comment 3 Alexander Bokovoy 2003-09-18 14:24:18 UTC
Change resolution to fixed.
Comment 4 Gerald (Jerry) Carter 2005-02-07 09:06:06 UTC
originally reported against one of the 3.0.0rc[1-4] releases.
Cleaning up non-production versions.
Comment 5 Gerald (Jerry) Carter 2005-08-24 10:27:46 UTC
sorry for the same, cleaning up the database to prevent unecessary reopens of bugs.
Comment 6 Gerald (Jerry) Carter 2005-11-14 09:31:08 UTC
database cleanup