Bug 1492 - sigsegv in respond_to_all_remaining_local_messages
sigsegv in respond_to_all_remaining_local_messages
Status: CLOSED FIXED
Product: Samba 3.0
Classification: Unclassified
Component: File Services
3.0.4
x86 Linux
: P3 critical
: none
Assigned To: Samba Bugzilla Account
Samba QA Contact
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-06-30 06:00 UTC by Martin Povolny
Modified: 2005-08-24 10:19 UTC (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Martin Povolny 2004-06-30 06:00:30 UTC
This bug resembles the bug #193 (which I don't have the right to reopen).
We have experienced sigsegvs in 3.0.3 so we upgraded.

Below is the backtrace:

Below is a backtrace for this process generated with gdb, which shows
the state of the program at the time the error occured.  You are
encouraged to submit this information as a bug report to Debian.  For
information about the procedure for submitting bug reports , please see
http://www.debian.org/Bugs/Reporting or the reportbug(1) manpage.

(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
0x401eea59 in wait4 () from /lib/libc.so.6
#0  0x401eea59 in wait4 () from /lib/libc.so.6
#1  0x40265e48 in __check_rhosts_file () from /lib/libc.so.6
#2  0x401937c5 in system () from /lib/libc.so.6
#3  0x0818e6e0 in smb_panic2 ()
#4  0x0818e66b in smb_panic ()
#5  0x0817ed93 in dbgtext ()
#6  0x0817edf5 in dbgtext ()
#7  0x401776b8 in sigaction () from /lib/libc.so.6
#8  0x080be0eb in respond_to_all_remaining_local_messages ()
#9  0x080be473 in respond_to_all_remaining_local_messages ()
#10 0x080be713 in process_smb ()
#11 0x080bf06f in smbd_process ()
#12 0x081e93bf in main ()
#13 0x4016714f in __libc_start_main () from /lib/libc.so.6
Comment 1 Gerald (Jerry) Carter 2005-02-05 07:57:31 UTC
please retest against 3.0.11 and reopen if necessary.  Also reset 
the version if you reopen the bug report.  Thanks.
Comment 2 Gerald (Jerry) Carter 2005-08-24 10:19:49 UTC
sorry for the same, cleaning up the database to prevent unecessary reopens of bugs.