Bug 9106 - Windows 7 x64 - Adding printers via Share name
Windows 7 x64 - Adding printers via Share name
Status: RESOLVED INVALID
Product: Samba 3.6
Classification: Unclassified
Component: Printing
3.6.3
All All
: P3 regression
: ---
Assigned To: printing-maintainers
Samba QA Contact
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-08-21 19:57 UTC by Sean Ryan
Modified: 2014-04-04 19:53 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments
Log file of Windows 7 x64 client while trying to download printer drivers (32.76 KB, text/plain)
2012-08-30 19:32 UTC, Sean Ryan
no flags Details
Log file of Windows x64 client while trying to download printer drivers (3.94 MB, text/plain)
2012-08-30 19:33 UTC, Sean Ryan
no flags Details
Samba Configuration File (2.87 KB, text/plain)
2012-08-30 19:35 UTC, Sean Ryan
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Sean Ryan 2012-08-21 19:57:20 UTC
I'm able to add shared printers on a Windows 7 x86 computer via share name
without any issues, but when I try to do it on a Windows 7 x64 computer I get
the following error: https://bugzilla.samba.org/attachment.cgi?id=7794

The server is running Ubuntu 12.04 LTS

ubuntu@orange:~$ smbd --version
Version 3.6.3

ubuntu@orange:~$ nmbd --version
Version 3.6.3

This was working fine in Ubuntu 10.04 LTS which ran:

Version 3.4.7
Comment 1 Sean Ryan 2012-08-30 19:32:44 UTC
Created attachment 7852 [details]
Log file of Windows 7 x64 client while trying to download printer drivers
Comment 2 Sean Ryan 2012-08-30 19:33:23 UTC
Created attachment 7853 [details]
Log file of Windows x64 client while trying to download printer drivers
Comment 3 Sean Ryan 2012-08-30 19:35:08 UTC
Created attachment 7854 [details]
Samba Configuration File
Comment 4 Guenther Deschner 2013-01-18 13:38:55 UTC
The win7 client tells you about this error:
WERR_EXE_MACHINE_TYPE_MISMATCH

Is there a chance the driver files got mixed up on the server side (like manually copied) ?
Comment 5 Sean Ryan 2013-01-18 14:40:27 UTC
(In reply to comment #4)
> The win7 client tells you about this error:
> WERR_EXE_MACHINE_TYPE_MISMATCH
> 
> Is there a chance the driver files got mixed up on the server side (like
> manually copied) ?

Not that I can recall

Thanks