Bug 5767 - winbind chops domain name (and fails lookups)
winbind chops domain name (and fails lookups)
Product: Samba 3.2
Classification: Unclassified
Component: Winbind
x86 Solaris
: P3 normal
: ---
Assigned To: Gerald (Jerry) Carter
Samba QA Contact
Depends on:
  Show dependency treegraph
Reported: 2008-09-16 10:08 UTC by mchugh19@yahoo.com
Modified: 2008-09-18 07:42 UTC (History)
0 users

See Also:

log.winbindd file (55.22 KB, application/x-gzip)
2008-09-16 10:09 UTC, mchugh19@yahoo.com
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description mchugh19@yahoo.com 2008-09-16 10:08:47 UTC
Running samba 3.2.3 on solaris 10, it looks like winbind is choping off the domain name. I can lookup a user with "wbinfo -i 'NAU-STUDENTS\mcm75'" but when I attempt to connect as that user from windows I get prompted for a username and password. In log.wbinbindd I see an entry for 

[2008/09/16 22:04:01,  5] winbindd/winbindd_user.c:getpwnam_name2sid_recv(422)
  Could not lookup name for user ENTS\mcm75

Which is obviously not right.
Comment 1 mchugh19@yahoo.com 2008-09-16 10:09:08 UTC
Created attachment 3589 [details]
log.winbindd file
Comment 2 Gerald (Jerry) Carter 2008-09-16 10:53:48 UTC
Christian,  Are you sure that tghe libnss_winbind.so.1 library was updated as well?
Comment 3 mchugh19@yahoo.com 2008-09-16 12:59:28 UTC
Yep. Copied it at right after the install.
Comment 4 mchugh19@yahoo.com 2008-09-17 14:52:52 UTC
Like another bug, I've been unable to recreate this after a fresh build. This can be closed.
Comment 5 Gerald (Jerry) Carter 2008-09-18 07:42:10 UTC
Good to know.  Thanks.