Bug 5579 - I can t use samba ... tryed several time to reinstall
I can t use samba ... tryed several time to reinstall
Status: RESOLVED FIXED
Product: Samba 3.0
Classification: Unclassified
Component: File Services
3.0.28a
x64 Linux
: P3 critical
: none
Assigned To: Samba Bugzilla Account
Samba QA Contact
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-07-02 11:58 UTC by alessio
Modified: 2008-07-03 02:42 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description alessio 2008-07-02 11:58:43 UTC
when i try to open a folder (ext3 folder on my ubuntu hardy x64) on my desktop pc, from other pcs, i can t open it and i receive:

 - firt it asks me for my user and password like i m opening a windows folder...

then i tipe my samba user and psw and i receive this message all the time:

 Unable to mount location
 Filed to mount window share

but not since when i had installed the samba sharing i kept this message....
I don t know what has happened or what i ve changed....

Please help, i nedd it for several things...

alessio
Comment 1 Jeremy Allison 2008-07-02 19:46:17 UTC
This sounds like an ubuntu problem wuth Gnome. Can you get a network capture trace of what is going on between your desktop client and server please ?
Jeremy.
Comment 2 alessio 2008-07-03 02:42:38 UTC
(In reply to comment #1)
> This sounds like an ubuntu problem wuth Gnome. Can you get a network capture
> trace of what is going on between your desktop client and server please ?
> Jeremy.
> 

solved copying a new smb.conf on that pc ... i ve installed a virtual machine and token the file from there!

thanks, alessio