Bug 422 - autogen.sh not mentioned in any documentation
Summary: autogen.sh not mentioned in any documentation
Status: RESOLVED WONTFIX
Alias: None
Product: Samba 3.0
Classification: Unclassified
Component: Docs (show other bugs)
Version: 3.0.0preX
Hardware: Other other
: P3 normal
Target Milestone: none
Assignee: Jelmer Vernooij
QA Contact:
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2003-09-09 04:07 UTC by Benjamin Riefenstahl
Modified: 2005-02-07 07:57 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Benjamin Riefenstahl 2003-09-09 04:07:53 UTC
I can't find any reference to autogen.sh in the README,
the docs or on the web site.  I learned of autogen.sh from
the CVS log entry for the deleted "source/configure".
Comment 1 Gerald (Jerry) Carter 2003-09-09 11:19:59 UTC
There is nothing to say.  If you run from CVS, then 
you have to run autogen.sh first.  And if you run 
from CVS it is fair to assume that you know about 
this kind of thing.

All tarball releases of Samba already the generated 
files included.
Comment 2 Benjamin Riefenstahl 2003-09-10 07:03:31 UTC
I respectfully disagree.

I'm talking about places like in docs/Samba-HOWTO-Collection.pdf, Appendix 36.
That talks at length about how to get the source from CVS.  Skipping other
methods to get the source, next thing you are supposed to enter ./configure,
which doesn't exist.
Comment 3 Gerald (Jerry) Carter 2005-02-07 07:57:33 UTC
originally reported against 3.0aph24.  Bugzilla spring cleaning.  
Removing old alpha versions.