Bug 3477 - Users w/ SeAddUsersPrivilege not able to use UserManager without error
Users w/ SeAddUsersPrivilege not able to use UserManager without error
Status: RESOLVED FIXED
Product: Samba 3.0
Classification: Unclassified
Component: Domain Control
3.0.20b
x86 Windows XP
: P3 normal
: none
Assigned To: Gerald (Jerry) Carter
Samba QA Contact
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-02-02 09:13 UTC by James Cort
Modified: 2006-04-10 07:25 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments
Level 10 log taken while the issue was recreated. (219.41 KB, text/plain)
2006-02-02 09:13 UTC, James Cort
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description James Cort 2006-02-02 09:13:17 UTC
This seems to be related to https://bugzilla.samba.org/show_bug.cgi?id=2509

Example 1 seems to have been fixed, however example 2 continues to pose a
problem.

The error message using User Manager for Domains for Win2k3 server on an XP
workstation reads:

"The following error occurred changing the properties of the global group Test

The user name could not be found".

This appears to be intermittent - about 5% of the time it works as expected. 
The rest of the time it doesn't.
Comment 1 James Cort 2006-02-02 09:13:45 UTC
Created attachment 1719 [details]
Level 10 log taken while the issue was recreated.
Comment 2 Gerald (Jerry) Carter 2006-04-10 07:25:08 UTC
This is working well in the current tree for me.  Marking as fixed for 3.0.23.