Bug 2959 - Longhorn/Vista Beta 1 will not connect to normal Samba share
Longhorn/Vista Beta 1 will not connect to normal Samba share
Product: Samba 3.0
Classification: Unclassified
Component: File Services
x86 Linux
: P3 normal
: none
Assigned To: Samba Bugzilla Account
Samba QA Contact
Depends on:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-08-05 15:17 UTC by Craig Box
Modified: 2005-08-24 10:19 UTC (History)
0 users

See Also:


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Craig Box 2005-08-05 15:17:22 UTC
Debian Sarge version of Samba.  When trying to connect to the server (either
\\server\ or \\server\share\), Windows Vista will pop up the dialog box asking
for credentials after a short wait, and the following will be logged in the
Samba log.

[2005/08/06 10:12:24, 1] smbd/sesssetup.c:reply_sesssetup_and_X_spnego(593)
  Unknown packet in reply_sesssetup_and_X_spnego
Relevant config:

        map to guest = Bad User
        obey pam restrictions = Yes
        passdb backend = tdbsam, guest
        syslog = 0
        log file = /var/log/samba/log.%m
        os level = 100

        comment = File share
        path = /dump
        force user = dump
        force group = dump
        read only = No
        create mask = 0777
        directory mask = 0777
        guest ok = yes
Comment 1 Jeremy Allison 2005-08-05 15:20:57 UTC
Already fixed (by Andrew Bartlett) in the SVN tree. This will be fixed in 3.0.20rc2.

Comment 2 Gerald (Jerry) Carter 2005-08-24 10:19:41 UTC
sorry for the same, cleaning up the database to prevent unecessary reopens of bugs.