Bug 14467 - 'valid users = DOMAIN\%U' stopped working
Summary: 'valid users = DOMAIN\%U' stopped working
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Samba 4.1 and newer
Classification: Unclassified
Component: File services (show other bugs)
Version: 4.12.2
Hardware: All All
: P5 normal (vote)
Target Milestone: ---
Assignee: Karolin Seeger
QA Contact: Samba QA Contact
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2020-08-17 12:26 UTC by Andreas Schneider
Modified: 2020-09-18 08:34 UTC (History)
4 users (show)

See Also:


Attachments
patch for 4.12 (3.94 KB, patch)
2020-08-20 10:41 UTC, Andreas Schneider
asn: review? (slow)
ab: review+
Details
patch for 4.13 (3.92 KB, patch)
2020-08-20 10:41 UTC, Andreas Schneider
asn: review? (slow)
ab: review+
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Andreas Schneider 2020-08-17 12:26:29 UTC
'valid users = DOMAIN\%U' worked in Samba 3.6 and stopped working at one point.

Patch will follow.
Comment 1 Andreas Schneider 2020-08-20 10:41:39 UTC
Created attachment 16176 [details]
patch for 4.12
Comment 2 Andreas Schneider 2020-08-20 10:41:58 UTC
Created attachment 16177 [details]
patch for 4.13
Comment 3 Alexander Bokovoy 2020-09-11 14:40:59 UTC
LGTM.
Comment 4 Andreas Schneider 2020-09-11 14:41:41 UTC
Karolin, please add the patches to the relevant branches. Thanks!
Comment 5 Karolin Seeger 2020-09-14 10:04:57 UTC
Pushed to autobuild-v4-{12,13}-test.
Comment 6 Samba QA Contact 2020-09-14 12:09:09 UTC
This bug was referenced in samba v4-12-test:

20d3cf455c631c6cea6d471333779cc15d0e8d8a
60ddb7b20071b00f0cd7f1cb818022220eb0c279
Comment 7 Samba QA Contact 2020-09-18 08:34:34 UTC
This bug was referenced in samba v4-13-stable:

90835ba1c35ade078dc494034daeb3bf6ea02f7c
8bd284a5b36d118a26c0c17be40a03703db517d2