Bug 2041 - smbd & nmbd won't start by action button in swat (status page)
smbd & nmbd won't start by action button in swat (status page)
Status: RESOLVED FIXED
Product: Samba 3.0
Classification: Unclassified
Component: SWAT
3.0.5
PA-RISC HP-UX
: P3 normal
: none
Assigned To: Samba Bugzilla Account
Samba QA Contact
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-11-16 05:34 UTC by Paulus
Modified: 2006-04-08 22:31 UTC (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Paulus 2004-11-16 05:34:36 UTC
Hallo,

I have installed (the binairies) v3.0.5 on HPUX 11i and the smbd (& nmbd) will 
not start when I press on the button [Start smbd] on the status page.
When I use the startscript "/../samba start" they wil start !
But only when a added "SHLIB_PATH=/usr/lib" into the script.

question: where can I put SHLIB_PATH for the button ?

Regards,
Paul E.
Comment 1 Gerald (Jerry) Carter 2005-02-09 09:11:30 UTC
HP-UX question.  Not Samba.  Sorry.  Don't have that information available.
Comment 2 Paulus 2005-02-10 03:56:01 UTC
It seems to me that you misunderstood me.
I have no problem with HP-US startscript, thats working.
Wat not working is, is the web interface "S.W.A.T." 
On the web interfase (http://<sysname>:901) there is "Status page"
on that page, there is a button [Start smbd] and [Restart smbd].
But when I press one of these buttons nothing will happend.
Is there a logfile ? where I can see wat is going wrong or .. ??

Regards,
Paul E.
Comment 3 Gerald (Jerry) Carter 2006-04-08 22:31:33 UTC
Please retest against a current release and reopen if the issue still exists.